Sadece bir kapıyı boyayın. Çevre dostu ve suda çözünür YAŞAM İÇİN RENKLER boyasının işlenmesi çok kolaydır. Boya katı çok iyi akar ve yaklaşık altı saat sonra yeniden işlenebilir. Boya yaklaşık 24 saat sonra tamamen kurur. Kapının arkası daha sonra boyanabilir ve 24 saat sonra tekrar asılabilir.

Ekolojik, su ile seyreltilebilir, solventsiz, dayanıklı ve tercihinize göre 800'e yakın renkte mevcuttur.

 

AURO Ürünleri Yaşam için Renkler Lake, Mat

DİĞER MATERYALLER

  • Fırça, köpük rulo
  • Zımpara kağıdı, el fırçası
  • Karıştırma çubuğu, boya tepsisi
  • 2 katlanır sehpa, muflon, kapı kolunu sökmek için alet

 

 

Auro

İlk olarak, bağlantı parçaları çıkarılır veya maskeleme bandı ile kaplanır. Ardından koruma için zemini kaplayın ve iki katlanır sehpa yerleştirin. Kapıyı iki kişi ile koymak en iyisidir.

Auro

Çalışma materyallerini bir araya toplayın. Boya fırçaları ve köpük rulolar gibi profesyonel araçları kullanın.

Auro

Panel kapılarda cephelerdeki yüzeyler önce her taraftan ince zımpara ile zımparalanır. İpucu: Önce ulaşılması en zor köşeleri işleme alın.

Auro

Geniş alanlara zımpara kağıdı veya zımpara bloğu kullanın.

Auro

Kaba zımpara tozu önce bir el fırçası ile temizlenir, daha sonra kalıntılar nemli bir bezle silinir.

Auro

Verniği bir karıştırma çubuğu ile iyice karıştırın. Renk: elma yeşili 10.

Auro

YAŞAM İÇİN RENKLER boyasını boya tepsisine dökün ve tüketime göre dozunu ayarlayınız. İpucu: Kullanılmayan boyayı kutuya geri doldurmanız yeterlidir.

Auro

Önce ulaşılması zor olan köşeleri veya alanları boyayın.

Auro

Ardından geniş alanları boyayın.

Auro

Rulo veya fırça ile uygularken, her zaman çapraz hareket olarak adlandırılan şekilde, önce uzunlamasına, sonra çapraz ve sonra tekrar uzunlamasına çalışın. Üstelik bu işlemi fırçaya yeni bir boya almadan tek seferde yapın. İpucu: Hızlıca boyayın ve tekrarlarken ince katmanlar uygulayın.

Auro

Daha iyi bir boyama sonucu için, boyalı yüzeyi bir köpük rulo ile "ıslak üzerine ıslak" "pürüzsüzleştirin". Pürüzsüz bir yüzey yapısı oluşturulur. Pürüzsüzleştirme şu anlama gelir: Islak boyalı yüzeyleri mümkün olduğunca eşit şekilde dağıtmak. Yüzey ayrıca bir fırça ile düzeltilebilir. Bu durumda ahşabın damarı yönünde çalıştığınızdan emin olun.

Test

Form Gönderimi

Tamam

BAYİMİZ OLMAK İSTER MİSİNİZ?

TOP